Consultatie Op Het Gebied Van Team Samenstelling

Consultatie Op Het Gebied Van Team Samenstelling350X250

Consultatie Op Het Gebied Van Team Samenstelling

Het is een feit dat de menselijke factor een belangrijke rol speelt in de efficiëntie en productiviteit van een bedrijf. Bedrijven moeten daarom rekening houden met deze factor om hun doelen te halen. In het tegengestelde geval kunnen slechte ervaringen worden opgedaan.

DemirAslan Consulting helpt bedrijven in België, Nederland en Duitsland (Aachen, Köln, Düsseldorf, Dortmund) met het vinden van zakelijke partners en zo nodig de samenstelling van een team.

Binnen het kader van de bevoegdheden die u ons heeft gegeven, kunnen wij met onze dienstverlening op basis van uw planning teamleden vinden maar ook de HR-werkzaamheden van uw bedrijf uitvoeren en alle werkzaamheden vanaf de planningsfase uitvoeren.

Wij analyseren de behoeften binnen uw bedrijf. Nadat we volledig hebben begrepen waaruit de werkzaamheden bestaan, stellen wij vast welke eigenschappen de werknemer moet bezitten en daarna gaan wij via onze bronnen voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat of het team dat het beste bij u past.

Daarnaast is onze ervaring bij personeel dat wij hebben aangeboden voor bedrijven in Turkije die in West-Europa werkzaamheden hebben uitgevoerd, dat de meeste vraag uitgaat naar boekhouders, tolken, advocaten en managers. Daarom kan worden gezegd dat onze bronnen een groter potentieel hebben op deze gebieden vergeleken met anderen.