Marktonderzoek

Marktonderzoek350X250

Marktonderzoek

Met marktonderzoek worden data verkregen om de doel markt of markten vast te stellen, informatie te vergaren over potentiele klanten en concurrenten.

U produceert waarschijnlijk goederen en bent op zoek naar de meest geschikte afzetmarkt voor uw producten!

Uw sector is bekend, uw portfolio ook. Tevens staat u open voor verandering, ontwikkeling en actualisering en bent u op zoek naar geschikte markten conform de wijzigingen die u zult aanbrengen in uw producten!

U heeft een investeringsplan. Allereerst wilt u geschikte markten ontdekken die u ‘winst’ zullen opleveren. Nadat u de behoeften heeft vastgesteld, wilt u uw productenaanbod bijwerken!

Wellicht ziet u een daling in uw export naar West-Europese landen en wilt u de reden hiervoor achterhalen zodat u kunt ingrijpen!

Ons bedrijf adviseert instanties en bedrijven en biedt marktonderzoek diensten aan in België, Nederland en Duitsland.

In dit kader hanteren wij de primaire en secundaire marktonderzoek methoden, die algemeen zijn geaccepteerd.

Met onze marktonderzoek diensten, analyseren wij uw verzoek en adviseren wij u, omdat wij bekend zijn met de West-Europese markt. Naargelang uw verwachtingen en voorwaarden stellen wij vast of u verkooppartnerschappen wil aangaan, afspraken wil maken met distributeurs of direct de eindverkoper wil bereiken. Daarna realiseren wij overeenkomstig deze doelen uw gepersonaliseerde plannen. Deze plannen kunnen wijzigen en bevatten actuele statistieken (voor de lange termijn conform de behoeften) en de analyse van sectorale gids, gesprekken met distributeurs, onderzoeken met het oog op consumenten, actief  domein onderzoek (enquêtes etc.), risicoanalyses, beurs werkzaamheden, de verkrijging van officiële rapporten van verscheidene zakelijke en sociale commissies van de Europese Unie alsmede de beoordeling daarvan, toepassingen en nog meer methoden.

We stellen onze rapporten op in heldere taal. Deze ondersteunen wij met geschikte afbeeldingen en grafieken, zodat het beter te volgen is. Tevens delen wij onze bronnen met u. Natuurlijk geven wij in onze rapporten ook ruimte aan commentaar van onze specialisten naar aanleiding van de verkregen data.