Wie zijn wij?

Ons team heeft jarenlang ervaring opgedaan bij de consultancy afdeling van advocatenbureau DemirAslan in België, sectorale consultancy diensten aangeboden voor personen, instanties en bedrijven die zakendoen tussen West-Europese landen en Turkije en ervaring opgedaan bij de vele zakelijke problemen die wij zijn tegengekomen. Tussen 2011-2018 hebben wij vele investeerders geadviseerd, hen vertegenwoordigd en een actieve rol gespeeld in het operationele stadium van zakelijke activiteiten als planner, toepasser en voltooier. In het jaar 2019 hebben wij een bedrijf opgericht en sindsdien bieden wij onze diensten op het gebied van zakelijke tussenhandel, marktonderzoek, advies voor bedrijfsoprichting, professioneel werken, team samenstelling, management technieken vanuit het perspectief van de werknemer op een dynamische wijze aan. Al onze werkzaamheden worden in samenwerking met onze partner advocatenbureaus, boekhouder kantoren en tolkenbedrijven uitgevoerd.

Waarom wij?

Wij bieden u al uw behoeften aan vanuit een centraal punt.

We managen uw processen op de snelste manier en voltooien deze.

Wij bieden gratis preliminair consultancy diensten aan, beantwoorden uw vragen en delen onze kennis op de punten waar u behoefte aan heeft.

Onze instelling is niet die van de klassieke broker. Ons principe is om van het beeld te verdwijnen wanneer u een gezonde zakelijke relatie heeft gevestigd.

In het licht van de problemen die wij hebben opgelost en de technieken die wij in dit kader ieder apart hebben samengesteld, voeren wij onze zakelijke consultancy en broker diensten in samenwerking met ons ‘beschermend schild’ advocatenbureau DemirAslan uit.